U-Power S1 werkschoenen

U-Power is een Italiaans bedrijf dat gespecialiseerd is in het vervaardigen van S1 werkschoenen met een moderne uitstraling en een hoog comfort. U-Power staat bekend om hun sneakers met een mooi uiterlijk en een goede veiligheid. De filosofie van U-Power is ‘Don’t worry… be happy!’. Dit motto weerspiegelt de missie van U-Power, namelijk dat zij zich inzetten voor iedereen die de werkschoenen van U-Power draagt. De S1 werkschoenen zijn EN ISO 20345:2011 gecertificeerd. Dit betekent dat deze werkschoenen een bestendigheid van de neus tegen 200 Joule hebben. De S1 werkschoenen voldoen aan verschillende veiligheidseisen. Zo hebben de schoenen een gesloten achterkant (ook de lage schoenen) en zijn de schoenen antistatisch. Verder beschikken de schoenen over weerstand van de zolen tegen oliën (FO weerstand) en heeft de hiel van de schoenen een energie-absorptievermogen.
Meer lezen >
Contact met Job Moeite met kiezen? Start chat
Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 30 van 49 resultaten

1 - 30 van 49 resultaten

Dit zeggen onze klanten

U-Power S1 werkschoenen online bestellen

U kunt de U-Power S1 werkschoenen makkelijk en snel online bestellen in verschillende maten, kleuren en modellen. In de werkschoenen wordt veel technologie verwerkt om uw werkdag nog aangenamer te maken. Denk hierbij aan Gore-Tex, Stress out, Infinergy, Vibram loopzolen en nog veel meer! Infinergy is een erg innovatief systeem. Dit is het eerste TPU-schuim dat zit in de zool van de schoenen. Infinergy zorgt voor een zachte en dynamische demping die positieve energie teruggeeft. Dit zorgt voor uitstekende en langdurige weerstand, ook wanneer de voeten blootgesteld worden aan voortdurende belasting. Door al deze technologieën beschermen de U-Power werkschoenen uw voeten veel beter dan dat gewone schoenen zouden doen. U-Power wil veiligheidsissues oplossen. Een daarvan is om de technologie van de veiligheidsneus te verbeteren. Dit heeft U-Power gedaan door de schoenen een veiligheidsneus van ademend kunststof te geven, waardoor de schoenen licht en comfortabel zijn om te dragen.

Meer lezen >

U-Power S1 werkschoenen kopen

Met het kopen van de U-Power S1 werkschoenen weet u zeker dat u werkschoenen van hoogwaardige kwaliteit in huis haalt! U-Power heeft als doel om de kwaliteit en de stijl van leven van de werkende mens te verbeteren. Dit doet U-Power door een grote kennis en expertise te bieden op het gebied van Personal Protection Equipment. U-Power zet zich dus in om maximale waardigheid te geven aan veiligheid op de werkvloer. U-Power beschikt over een breed assortiment aan verschillende werkschoenen voor alle werkomstandigheden. Zo hebben we werkschoenen die waterdicht, ademend of licht van gewicht zijn en nog veel meer soorten werkschoenen. Er is voor ieder beroep een geschikt paar werkschoenen te vinden: van de zware industrie tot extreme klimatologische omstandigheden. Iedere schoen van U-Power is een garantie voor functionaliteit en comfort. Alle schoenen zijn gemaakt naar puur Italiaans design. Bij vragen of specifieke wensen kunt u altijd contact met ons opnemen.

Meer lezen >