U-Power S3 werkschoenen

De U-Power S3 werkschoenen beschikken over een moderne uitstraling en een hoog comfort. U-Power is een Italiaans bedrijf dat gespecialiseerd is in het vervaardigen van werkschoenen. De schoenen van U-Power staan bekend om hun mooie uiterlijk en een goede veiligheid. De filosofie van U-power is ‘Don’t worry … be happy!’. U-power zet zich in voor iedereen die de U-Power werkschoenen draagt. De S3 werkschoenen zijn EN ISO 20345:2011. Dit houdt in dat de S3 werkschoenen een bestendigheid van de neus tegen 200 Joule hebben. De S3 werkschoenen voldoen aan verscheidende veiligheidseisen. Zo hebben de schoenen een gesloten achterkant (ook de lage schoenen), zijn de schoenen antistatisch, hebben de zolen van de schoenen weerstand tegen oliën (FO weerstand) en heeft de hiel van de schoen een energie-absorptievermogen. Daarnaast hebben de schoenen dynamische waterdichtheid van het materiaal van de schacht, een perforatiebestendig plaatje en een zool met nokken of groeven.

Meer lezen >
Contact met Job Moeite met kiezen? Stuur mail
Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 30 van 78 resultaten

1 - 30 van 78 resultaten

Dit zeggen onze klanten

U-Power S3 werkschoenen online bestellen

De U-Power werkschoenen kunnen eenvoudig en snel online besteld worden in verschillende maten, kleuren en modellen. U-Power wil de kwaliteit en stijl van leven van de werkende mens verbeteren. Dit doet U-Power door een grote kennis en expertise te bieden op het gebied van Personal Protection Equipment, waarmee U-Power zich vervolgens inzet om maximale waardigheid te geven aan veiligheid op de werkvloer. Bij U-Power vindt u een breed assortiment aan verschillende soorten werkschoenen voor vele werkomstandigheden. Zo zijn er werkschoenen die ademend, waterdicht of licht van gewicht zijn en nog veel meer soorten werkschoenen. Voor ieder beroep is een geschikt paar werkschoenen te vinden: van de zware industrie tot aan extreme klimatologische omstandigheden. U-Power garandeert met de werkschoenen functionaliteit en comfort. Ieder paar schoenen is gemaakt naar puur Italiaans design. U kan altijd contact met ons opnemen als u nog vragen of specifieke wensen heeft.

Meer lezen >

U-Power S3 werkschoenen kopen

Wanneer u U-Power S3 werkschoenen koopt, weet u zeker dat u werkschoenen van een hoogwaardige kwaliteit in huis haalt! U-Power verwerkt veel technologieën in de werkschoenen om uw werkdag nog aangenamer te maken, zoals Gore-Tex, Infinergy, Vibram loopzolen en nog veel meer! Infinergy is een innovatief systeem met TPU-schuim dat in de zool van de schoen zit. Infinergy zorgt voor een zachte en dynamische demping die positieve energie terug geeft. Dit resulteert in uitstekende en langdurige weerstand, ook wanneer de voeten blootgesteld worden aan voortdurende belasting. U-Power werkschoenen beschermen veel beter dan dat een gewone schoen zou doen door al deze innovatieve technologieën. U-Power wil veiligheidsissues oplossen, zoals het verbeteren van de veiligheidsneus. Dit heeft U-Power bereikt door de veiligheidsneus van ademend kunststof te maken, waardoor de schoenen comfortabel en licht zijn wanneer u ze aan heeft.

Meer lezen >